logo
Header-Twitter

News

We’re sorry, the news pages are only written in the Dutch language

 

A WEEKEND IN BERLIN

Sinds 2009 is Taneytown regelmatig op tour in Duitsland. Vooral in clubs en op podia en festivals die zich specifiek richten op Americana-, Southern Rock- en Countrymuziek weet de band jaarlijks een steeds breder publiek te bereiken.

Read more >

FIJNE FEESTDAGEN!

Dit jaar is ons kerstnummer ‘Get Back Home’ opnieuw gratis te downloaden, als dank voor jouw support in het afgelopen jaar. We wensen je fijne feestdagen en hopen je in 2014 weer te zien tijdens één van onze optredens.

Read more >

NUMMER 5 IN DE NEDFM TOP 40

De single ‘Ain’t Your Fool Anymore’ van Taneytown is deze week geklommen naar nummer 5 van de Ned Top 40 van radiostation NEDfm.

Read more >

DUITSE OKTOBER TOUR

Taneytown heeft een aantal nieuwe nummers ingestudeerd en donderdag 10 oktober wordt de apparatuur ingeladen voor een korte tour door Duitsland.

Read more >

RECORD STORE DAY

Op zaterdag 20 april wordt wereldwijd Record Store Day gevierd. Taneytown ondersteunt dit initiatief met een akoestisch optreden van Edwin en Joost in de platenzaak van Warenhuis Vanderveen in Assen.

Read more >

DENNIS HENDRIKS DRUMT IN MEI

In de maand mei speelt Taneytown vrijwel iedere week in Duitsland. Niek heeft ervoor gekozen om zijn drumkruk tijdelijk af te staan aan zijn collega Dennis Hendriks.

Read more >

DE JAARLIJST VAN VANDERVEEN

Elk jaar vraagt platenzaak Vanderveen in Assen aan klanten om een lijst in te leveren met hun favoriete albums. Het nieuwe album van Taneytown, ‘Ashes To The Wind’, is ver gekomen.

Read more >

TANEYTOWN PLAYS BRUCE SPRINGSTEEN

Voor alle leden van Taneytown is Bruce Springsteen een belangrijke factor geweest in hun muzikale leven. In de jaren 80 draaiden ze zijn cassettebandjes en lp’s grijs, en sinds Taneytown werd gevormd hebben nummers van The Boss deel uitgemaakt van hun live repertoire.

Read more >

A Weekend In Berlin

Taneytown is druk bezig met de voorbereidingen van hun “Weekend In Berlin”.

Read more >

Opnieuw in de Album Top 100

Taneytown stond opnieuw een week lang in de landelijke Album Top 100 met hun nieuwe plaat Ashes To The Wind. Hoewel het met nummer 72 lager staat dan een aantal maanden geleden, toen het klom naar nummer 41, bewijst Ashes To The Wind geen ‘one day fly’ te zijn. Het album blijft, zelfs ruim zes maanden na de release, in trek bij muziekliefhebbers.