logo
Header-Germany-leeg

DUITSE OKTOBER TOUR

De Duitse tourmanager ontmoet de bandleden in Cloppenburg om de reis gezamenlijk te vervolgen naar Hasselfelde. De band speelt ’s avonds in de Saloon van Pullman City en de dag erna in de Music Hall, wat ruimte biedt aan honderden bezoekers.

Op zaterdagochtend stappen de bandleden in de tourbus voor een trip naar Berlijn, waar ze ’s avonds optreden in The American Western Saloon. Inmiddels is dit een beetje hun Duitse thuisbasis geworden, aangezien ze hier één van hun eerste Duitse shows gaven. Bovendien wordt hier jaarlijks de Country Music Meeting georganiseerd. Een evenement waarbij internationale bands zich presenteren aan boekers en organisatoren van festivals en evenementen. Sinds een aantal jaren is Taneytown vaste gast op dit festival.

Zondagochtend vertrekt Taneytown op tijd uit Berlijn omdat de volgende show om 16:00u gepland staat in het plaatsje Kosel, nabij de Pools-Tsjechische grens.

Op maandag worden de bandleden vanuit Kosel door hun tourmanager teruggereden naar Cloppenburg. De laatste Duitse tour van dit jaar zit er dan op. De voorbereidingen voor tours in 2014 zijn inmiddels in volle gang, dus het afscheid van Duitsland is van korte duur.