logo
Header-Dennis

DENNIS HENDRIKS DRUMT IN MEI

In de maand mei is Taneytown volledig gefocust op optredens in Duitsland. Vrijwel iedere week speelt de band in zalen en op festivals bij onze oosterburen. Korte tours, met hier en daar een paar dagen om thuis even op adem te komen.

Het wordt een intensieve maand, maar net iets te intensief voor drummer Niek. Hij kiest na een aantal bewogen maanden even voor zijn gezin en familie.

Zijn drumkruk wordt daarom tijdelijk warm gehouden door zijn collega Dennis Hendriks, bekend als ex-drummer van Mooi Wark en drijvende kracht achter de countryband Rodejo.

Dennis is bekend met het repertoire van Taneytown. In oktober 2012 verving hij Niek ook even voor een korte Duitse tour en een afsluitend concert in Engelbert. Taneytown heeft in de tussenliggende maanden natuurlijk niet stilgezeten, dus wordt de komende weken stevig gerepeteerd om de nieuwe nummers overtuigend te kunnen presenteren aan het Duitse publiek.

De eerste repetities verlopen geweldig. Taneytown staat dus, met Dennis Hendriks op drums, in de startblokken om Duitsland in de maand mei te overrompelen met een loeistrakke set countryrock.

Contact Dennis Hendriks: Facebook, Twitter, Rodejo