logo
Header-CMM-2014

A WEEKEND IN BERLIN

Voor 2014 heeft Taneytown, met hun Berlijnse managementbureau CountryCom, inmiddels vier Duitse tours gerealiseerd. Om een nóg breder publiek en vooral boekers van evenementen te benaderen voor aanvullende optredens speelt Taneytown begin februari op de Country Music Meeting in Berlijn. Dit festival wordt bij onze oosterburen gezien als dé start van het Duitse muziekseizoen binnen dit genre. Boekers en organisatoren zijn aanwezig om kennis te maken met Duitse en internationale acts die dit jaar beschikbaar zijn voor optredens in hun regio.

Daarom heeft de Country Music Meeting naast optredens op verschillende podia een beursvloer waar bands en management- en boekingbureaus zich kunnen presenteren aan potentiële boekers en hun publiek. CountryCom heeft een stand waar Taneytown uitgebreid de mogelijkheid krijgt om hun muziek en merchandise onder de aandacht te brengen van de bezoekers.

Taneytown speelt op vrijdagavond 7 februari als afsluiter op de Friday Night Special in de sfeervolle saloon. Op zaterdag 8 februari staat de band om 18:15u geprogrammeerd op het hoofdpodium van het festival. Daarnaast zijn de bandleden regelmatig aanwezig in de stand van CountryCom om informatie te geven over hun muziek en handtekeningen te zetten op merchandise en promotiemateriaal.

Klik hier voor meer informatie over de Country Music Meeting